Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 juni 2010

Ta inte del av varningen för guds skull

Spana in dagens valaffisch

Det som inte får ske, håller nu på att ske i Europa igen. Jag har varit inne på detta innan. Det är läget i Bosnien. Jag har väntat på att något ska ske på Balkan. Det kommer nämligen att bli startskottet för den konflikt som kommer drabba hela Europa, och till slut hela världen . Ja det är ett världskrig jag pratar om. Redan för ett halvår sedan så kunde man läsa om islamister som tvångskonverterade människor och köpte in stora vapen. Man jagar och torterar kristna och icke troende. Hört något om detta på nyheterna?

Man har fnissat åt mig, och påstått att muslimerna på balkan inte har styrka, organisation eller ens är tillräckligt många för att starta en konflik, eller ens påverka samhället. Så självmordsbombare och mörda kristna är inte att påverka samhället?

Man fnissade åt Hitler,Sayyid Qutb och Bin Laden. De varnade alla för vad de skulle göra, ändå så togs deras varningar inte på allvar. Resultatet av att ignorera dessa dårar blev???

Islamister  har ett uttalat mål, ta över världen, införa sharia och Koranen. Vad är det att missa? Den växande whabaitiska rörelsen växer i Bosnien. Världen låtsas om som inget sker. För islam betyder minsann fred.

Peace in our time och Islam means peace…Jag kan redan nu höra skrattet från framtiden….

Bosnia: Jihadists bomb police station; analysts state the obvious and warn of more to come

Turkiet med i EU?

Det finns annat att oroa sig för med angående Europas framtid. Nämligen det faktum att Turkiet bankar på dörren till EU. En nation som kränker de mänskliga rättigheterna, en nation som består av ledare som vill införa sharia, stödjer terrorister, förnekar allehanda folkmord, och egentligen bara är allmänt jävla ruttna.

Vad är det våra politiker gillar med Turkiet? Den billiga arbetskraften, maten, kulturen???

Europe poised to commit suicide, admit Turkey into EU

Liknande inlägg

  • Terrorister försörjer vi gärna, men barn går inte för sig
  • Repost South Park – Imaginationland Part 1-3
  • Vad ska vi göra med dom farliga Svenskarna?
  • Wahhabi-organisations kampanj i Bosnien-Herzegovina
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (medlem)

    Inga kommentarer: