Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 juni 2010

Public Service I etablissemangets och kulturelitens tjänst.

Uppdraget för SVT, Sveriges Radio och UR är att ge svenska folket allt från politiskt korrekta nyheter och dokumentärer till underhållning och utbildning – oberoende av hur verkligheten ser ut utanför Stockholms innerstad.

Den lagfästa TV-licensen säkerställer en oberoende ställning mot det svenska folket. Det är viktigt för demokratin. (Radiotjänst).

I enlighet med SVT:s uppdrag har Sverigedemokraterna utestängts från SVT:s partiledardebatter. Det är viktigt att licensbetalarna skyddas från oönskad politisk påverkan inför valet.
Beslutet stöds av Statens Folkhälsoinstitut som befarar att Jimmie Åkesson kan sätta ohälsosamma griller  i huvudet på det omyndigförklarade svenska folket. Känsliga personer kan också skadas av att politiskt inkorrekta uppfattningar diskuteras öppet i en direktsändning.

Partiledardebatterna ska därför genomföras i en anda av samförstånd (enfald) för att undvika alltför uppslitande debatter.
Beslutet tillmötesgår Folhälsoinstitutets krav på att debatterna blir så förutsägbara och tråkiga att de kan ersätta vanebildande sömnpiller.

//Elfyma+





Ursprungsartikel
Källa: Varjager's Weblog (medlem)

Inga kommentarer: