Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 29 april 2010

MP+SD



Äntligen en lokalpolitiker som vågar tala klarspråk och förstår att man skall lyssna på väljarna och vara öppen inför det valresultat som vi får den 19 september.

I Karlskrona har Sverigedemokraterna varit tredje största parti under denna mandatperiod och detta är uppenbarligen något som gjort intryck på Sofia Bothorp (MP). Hon har säkert genom att träffa och umgås i diverse sammanhang med Sverigedemokraternas ledamöter upptäckt att medias bild eller den nidbild som socialdemokraternas starke man i Karlskrona Mats Johansson försöker förmedla är felaktig.

Missa inte att se videosnutten på Blekingenytt där en "trött" Mats Johansson kör med sina floskler om SD.

Frågan är om Maria "Snatterstrand" eller Peter Eriksson nu kommer ta Sofia Bothorp i örat. Jag gissar att detta uttalande kommer nå språkrören ganska snabbt.

UPPDATERAD!!!

Sofia Bothorp har nu redan backat från sitt uttalande i intervjun i Blekingenytt. Till SvD säger hon att hon misstolkats i Intervjun i Blekingenytt. Personligen anser jag inte att det går att misstolka vad hon säger i Blekingenytt, utan partipiskan är tydligen mycket effektiv inom Miljöpartiet. Jag gissar att Mats Johansson ringt upp Mona Sahlin som i sin tur pratat med Maria Snatterstrand som sedan läxat upp Sofia Bothorp i Karlskrona.

Sydsvenskan, SvD, DN



Ursprungsartikel
Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: