Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 28 februari 2010

Expressen lånar Lars Ohly-foto av bloggkollega och tar åt sig äran

Först och främst, posten berör inte PI då vi innan tagit x antal bilder lite varstans, ofta som skärmdumpar. Det erkänner vi villigt utan omsvep väl medvetna om upphovsrättslagen.

Nu handlar det istället om bloggen Somjagserdet-86, en av våra kollegor som ofta tar bilder på och omkring Rosengård p g a en viss anknytning till området. Men bloggen har även följt andra händelser i Malmö.

Bland annat den 7 mars 2009 under den kaosartade Stoppa Matchen-demon vid Malmö stadion, där AFA:iter, Black Cobras och islamister gick bärsärk mot polisen, massmedia och andra. Men stadion var ändstationen. Den hatiska massan samlades först på Stortorget för att sedan tåga i samlad stormtrupp.

Stortorget, 7 mars 2009


Islamister och Lars Ohly frotteras

På torget gick bloggen omkring och fotograferade de hatiska massorna och en av dem var Lars Ohly. Runt halsen hade han en halsduk med karta över Israel men istället föreställer den ett enda stort Palestina – där Israel är raderat.

I går lördag publicerade Expressen en bild på Ohly där han bär halsduken – och gör ett nummer av det utan att så mycket som nämna Bloggen Somjagserdet-68 som bildkälla eller för den delen skicka ett tackmail.

PI däremot har en stående understanding med bloggkollegan och vi har postat bilderna ett par gånger under året som gått. Dessutom är det alltid lika fascinerande med massmedia som smygläser PI och bloggkollegorna varje dag medan vi på andra hållet är avstängda från att twingla artiklar eller ens nämnas vid namn i artikelkommentar. Då är det censur direkt.

Bloggbilderna på Ohly och kartan

Långt värre problem

Ohly intervjuas men av vilka? Titta noga på mikrofonen. Det är den arabiska nyhetskanalen Al Jazeera, störst i Mellanöstern. Lägg därtill att de säkerligen fångade honom med halsduken om halsen innan eller efter, och spred detta som en löpeld genom hela Mellanöstern.

I sammanhanget är alltså Expressens lån fullständigt obetydlig.

Det är tiotusen gånger värre att Sverige riskerar få se denne man bli tilldelad en viktig ministerpost efter det kommande riksdagsvalet.

En svensk minister – kommunist och antisemit – som stödjer Palestina utan ett Israel är godis för alla rabiata imamer, muslimer både här hemma och därnere.

Och betänk även att de röd-gröna idag har större stöd än alliansen. Ohly på ledande ministerpost är en skrämmande tanke, med anledning av hans inställning och islamistiska liason. Fundera på vad det scenariot kan innebära för Sverige i framtiden..

Foton: Bloggen Somjagserdet-68
PI – Bilder och Video, 7 mars 2009



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

1 kommentar:

Vivian sa...

Vivian sa ....

Med Svenssons oförbehållna förtroende till STATEN och dess myndigheter inkl. media, är det inte så underligt, att kommunisten Ohly är en favorit.

Historielösheten, bidragsberoendet och socialdemokraternas infantilisering av den svenska befolkningen, har gjort dem till ett lätt byte för totalitarismen.
De kan inte se, att vänstern använder sig af samma knep som Nazismen gjorde på 30-talet.