Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 oktober 2009

Sverige, hela världens smörgåsbord. Ät utan att betala..

"Den svenska polisen var mycket vänlig"

Nej, Mahmoud Houssein ber inte om ursäkt för att han lurades.
– Men den svenska polisen var mycket vänlig mot mig, säger han.
Så klart – han bodde gratis på hotell i sju veckor och fick flygresan hem till Berlin betald. Nu är mannen utan minne tillbaka i Tyskland. Svenska myndigheter satte honom på ett plan från Kastrup tidigt i går morse. Mannen heter, som Aftonbladet berättade i går, Mahmoud Houssein, är 65 år och statslös. Han är född i israeliska Haifa och har sedan länge permanent uppehållstillstånd i Tyskland där han också är gift. Till Sverige kom han 16 september. Och hävdade att han inte visste vem han var. Men Hussein avslöjades på stadsdelsförvaltningen där han lånade en dator och besökte sin egen hemsida.

Killen tänkte så här, om alla andra kan få det gratis varför ska inte jag också kunna få det gratis. Sverige, hela världens smörgåsbord. Kom och ta för dig och lämna notan till verklighetens folk som betalar skatt. Konstigt att Mahmoud inte passade på och fixa sina tänder gratis och få sina sjukdomar botade gratis. Då region Skåne införde en policy som just ska ge personer som uppehåller sig illegalt i Sverige gratis sjukvård och tandvård.

Men sen så vet ju inte jag om Mahmoud fixade sina tänder och sjukdomar, då det inte förs några riktiga register på de som uppehåller sig illegalt i Sverige när de får denna gratis sjukvård och tandvård. Då kan det vara svårt att veta hur många de är och hur mycket det har kostat. Får väl e-posta Jerker Swanstein och be han ta fram statistiken om han kan hitta den ;)

Dragan
Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Technorati technorati tags: , , , , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se



Ursprungsartikel
Källa: Dragan Klaric (medlem)

Inga kommentarer: