Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 31 mars 2009

Socialdemokrat häktad för barnvåldtäkt och pedofili!


sossepedofilEnligt en inläggsskribent på denna sida, sitter Socialdemokraten Marcus Svärd häktad sedan två veckor för barnvåldtäckt och pedofili. (Klicka på bilden för större grafik)

Marcus Svärd, sitter i Kultur och Fritidsförvaltningen i Kalmars län. Den 10 Mars i år fick polisen en anmälan om att Socialdemokraten skall ha förgripits sig på ett barn. Marcus Svärd som är bosatt i Kalmar hade kontakt med flickan genom sms ,och lyckades lura hem henne till sin lägenhet där denne då skall ha våldtagit flickebarnet. 

Marcus Svärd var under valet 2006 väldigt aktiv och engagerad i Socialdemokraterna och fick sitt första nämnd-uppdrag ganska omgående därefter.

Under många år har folket velat ha hårdare straff för pedofiler, något som framförallt Socialdemokraterna varit emot då detta anses inhumant emot dessa. Att kraftigare tag emot pedofilibrott inte har stått högt på listan inom vänsteropositionen, kan ha sin grund i att flertalet utav deras representanter även på riksdagsnivå tidigare blivit dömda för detta avskyvärda och bestialiska brott.

Svenska medier vill naturligtvis inte rapportera om detta då dessa har fullt upp med att misskreditera och smutskasta SD via КдLIвзяs och eXpos buggning och spionage. Ute i arbetsbodarna skrattar man gott åt detta då man är van vid betydligt värre ordval. Man ställer sig frågan om övriga partier skulle utsättas för spionage? Nej naturligtvis inte då man menar att detta är unikt. Tragiskt är ju att man från mediers sida använder sig utav skattepengar för att göra ett program där man väljer i sedvanlig mediastil att rycka meningar ur sin innebörd för att få det till det man avser vara.

Jag tror man förlorar på detta vidriga tilltag i det långa loppet samt att det gynnar SD. Folket är inte så korkade och lättmanipulerade som man vill hoppas på, den enskilde har lärt sig att tänka individuellt och inte låta medier eller specifika partier bestämma vad det skall tycka och tänka. Sverige är inte en fd Öst-stat eller annan röd diktaturstat, och det kommer aldrig bli det hur mycket man än önskar så från vänstern och deras olika bokstavskombinationer.

Mer om kriminella inom Socialdemokratiska representantkåren hittar ni HÄR

AB, DN, SVD; SVD, YA ,DN
Posted in Okategoriserade



Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/03/30/socialdemokrat-haktad-for-barnvaldtakt-och-pedofili/

Källa: 100% Antiism (importerat inlägg)

Inga kommentarer: