Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 27 februari 2009

Malmovanstern vill ha extremistvaljare.

Ursprungsartikel:
http://feedproxy.google.com/~r/BefriaMedia/~3/gGBBHZvYEeQ/malmo-vanstern-vll-ha-extremistvaljare.html



Darfor stoppar Malmos ledande sosse Reepalu Daviscup matchen i tennis mellan Sverige och Israel. 

Malmos fritidsnamnd bestamde man inte ska ha askadare, det ar for farligt.

Reepalu forklarar den askadarlosa matchen med att de flesta Malmobor ar fran mellanostern, men det ar ju inte en forklaring. 

Forklaringen ar att de flesta ar extremister och har inget intresse av sport, yttrandefrihet eller demokrati. Det ar inte orten de kommer ifran som ar viktig, det ar deras syn pa andra manniskor och pa var kultur som ar viktig. 

Oavsett vad man tycker om Malmos politiker sa betyder det att normalt beteende har stoppats i Malmo pga av antalet extremister, Reepalu verkar tycka att det ar bra och normalt.

Vad ar losningen pa problemet? Kortsiktigt ar det givetvis att flytta alla sportevenemang till andra orter, bokotta Malmo tills de blir mer civilicerade.

Langsiktigt ar losningen att Malmo maste sluta tolerera extremismen. Det kan nog inte handa forran Malmoborna valjer bort extremisterna som styr. Reepalu och de andra extremisterna maste valjas bort av lokalbefolkningen. 

Om jag inte misstar mig sa tillater Sverige numera icke-svenskar att delta i kommunalvalen. Om det stammer sa kan darfor en muslimsk majoritet valja ett islamskt parti. I Malmo finns ju Reepalus socialdemokrater, det ar muslimernas basta alternativ tills de har ett Shariaparti. 

Det betyder att extremisterna kan fortsatta styra Malmo mot avgrunden.

Malmos utveckling ar bevis pa att icke-svenskar aldrig ska kunna fa betamma sveriges framtid varken i kommunal val eller andra val. Det borde vara reserverat for fast boende svenska medborgare inte tillfalligt ankomna asylfall som i stora antal skulle ha formaga att valja bort alla svenskar ur medbestammandet.

Vem kom pa iden med att lata tillfalliga asylfall fa rosta i svenska val? Formodligen de som inte har nagot stod bland svenskar och ar helt beroende av asylfallens roster? Det farliga ar att de tar politiska beslut, tar in sa manga asylsfall de kan, som ett egenintresse. All konsekvenser som foljer ignoreras vilket ju ar livsfarligt eftersom i langden sa har man gjort orten nordafrikansk i nastan alla avseeende. Man tankte kanske aldrig sa langt nar man tillat andra nationaliteter bestamma, det bara blev sa? SVD



Källa: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: