Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 28 februari 2009

Farlig fusion

Ursprungsartikel:
http://canuteocean.blogspot.com/2009/02/farlig-fusion.html


På grund av den ekonomiska krisen i världen väntar en vredens sommar då arbetslösa kommer att protestera på Europas gator. Som vi redan sett i Aten förenas missnöjda muslimska invandrare med olika vänstergrupper.

Fusionen mellan kommunister och islamister är i full gång i Malmö där en frisersalong ockuperats. Lokalen ägs av Contentus som även är ägare till den fastighet som källarmoskén i Rosengård tidigare fanns i.
Ockupanterna av frisersalongen har upprättat en "Boskola". Syftet ska vara att de vill lära Contentus hur hyresgäster vill ha det.

Bild: containrar framför den numera stängda källarmoskén, beryktad för sina moralpoliser som ser till att unga muslimska tjejer följer sharialagarna.

Sossarnas ordförande i Rosengård påstår att "han inte sett några tecken på annat än att församlingen skulle stå för jämställdhet". Beklämmande röstfiske, liknande Reepalus när han okritiskt för vidare Hamas propaganda. Reepalu jugend förbereder sig inför tennismatchen mot Israel:

"Det är häftigt, säger Mohannad Yousif. Vi är en massa marxister som inte tror på Gud och en massa islamister. Och vi samarbetar mot samma mål!"

Butiksbränder i Södertälje.

Många av bränderna och rånen ingår i en mer eller mindre medveten strategi från kriminella ligor att tvinga butikerna att slå igen. Resultatet blir att flesta småbutiker i framtiden kommer att ha försvunnit och ersatts av gallerior med beväpnade väktare. De som blir kvar betalar förmodligen skyddspengar eller har helt enkelt tagits över av ligorna närstående personer.

Global intifada och krig mot svenskarna kan också vara ett motiv. Global intifada är ett vänsterextremt/islamiskt nätverk som tidigare tagit på sig ansvaret för butiksbränder i Södertälje.

svd svd svd sds sds hd dn


Källa: Kulturvänster blir pophöger (gästinlägg)

Inga kommentarer: