Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

Islamistisk hotbild mot riksdagsledamoten Fredrick Federley (c) - tack vare islamisten Mohamed Omars framträdande i Aktuellt-studion

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/01/29/islamistisk-hotbild-mot-riksdagsledamoten-fredrick-federley-c-tack-vare-islamisten-mohamed-omars-framtradande-i-aktuellt-studion/



Debatt i Aktuellt om Rosengård spårade ur

Islamisten, poeten och författaren Mohamed Omar var inbjuden till Aktuellt för att debattera en statlig utredning om extremism och radikalisering, med fokus på bostadsområdet Rosengård i Malmö. Debatten gick dock inte riktigt som redaktionen hade tänkt sig.

Plötsligt anklagade Omar den centerpartistiske riksdagsledamoten Fredrik Federley för att finansiera barnamord. Fredrik Federley var inte ens närvarande i studion. Motparten var Magnus Ranstorp som delvis stod bakom rapporten om radikaliseringen.

Mohamed Omar:

- Det stora hotet i dag är sionisterna. I dag finns det sionister som samlar pengar till den israeliska mordmaskinen, som använder pengarna till att bränna barn med kemiska vapen, sade Mohamed Omar och fortsatte upprört:

- Det sitter till och med en man i riksdagen, Fredrick Federley, som gett pengar till Israel och som kallat palestinier för hundar.

Trots flera tillrättavisningar från programledaren använde Mohamed Omar gång på gång sitt utrymme för att attackera Israel.

Fredrick Federley såg programmet först i efterhand, men reagerade starkt på vad han såg.

- Det är oerhört magstarkt. Han får utrymme i Aktuellt och för fram de här åsikterna. Antisemitismen breder ut sig fortare än vad man kunnat förutspå, säger han till Politikerbloggen

Fotnot: Sionismen beskrivs som en nationalistisk politisk rörelse med målet att skapa och upprätthålla en judisk stat, Israel (Eretz Yisrael). Begreppet myntades 1893 av Nathan Birnbaum.

Politikerbloggen

Ewa Westerberg, tankesmedjan Timbro

WEBTV - SVT-redaktionen är irriterade på Omars urspårning

Inslaget i SVT - Debatt i studion mellan Magnus Ranstorp, regeringens utredare och Mohamed Omar. OBS! Tidskod 00:15:38 startar inslaget.

Centerpartiets riksdagsledamot Fredrick Federley måste efter SVTs debatt om Rosengård nu ändra sina bloggvanor på grund av hotbilden från islamister.

………………..

Mohamed Omar,

som även är chefredaktör för muslimska blaskan som betecknas som “kulturtidskriften” Minaret, är en tidigare “liberal” muslim som beretts plats att skriva i Kyrkans tidning och i olika sammanhang bjudits in för att ge muslimska perspektiv av Kyrkan, har nu förlorat koncepten fullständigt och uttalat sitt stöd för Hizbollah, Hamas och Iran.

Mohamed Omar; Nu har kriget i Gaza gjort mig radikal, säger han i en artikel som publicerades på Expressens kultursida den 9 januari.

PDF

Radikal muslim - nyskriven dynga av Omar. Denna länkas inte för Bloggen tänker inte ge islamisten gratis trafik utan den laddas ned direkt från våra externa hårddiskar.

“Hedersmord har ingenting med religionen att göra”

Aftonbladet 8 januari 2008

Innan hade han bloggen doctoralazerius. Men den togs snabbt efter att han gått ut som radikal men samtidigt även till förmån för den nya siten islamisten har öppnat med ännu så länge få postningar.

Omar ljög friskt i en Aftonbladet-artikel 30 novemner 2005:

Ingen bryr sig om att Omar ljuger

Låt oss först vända blicken mot ett aktuellt fall. 30 oktober i år publicerade Aftonbladet en artikel av poeten och journalisten Mohammed Omar, där han påstår sig ha sett med egna ögon hur amerikanska flottister i vita uniformer köpte sex av muslimska barn på en bakgata i den kenyanska staden Mombasa. Iakttagelsen ska ha ägt rum i början av december 2002.

Läs resten om hur AB skyddade honom och punkteringen av hans lögner (Scrolla en bit ner)

Fröken Sverige, I mitt Sverige postar om Mohamed Omar 8 januari 2009

Om radikaliseringen

Danska nyhetsbyrån Ritzau återger rapporten om monstret Rosengård onsdag 28 januari 2009. Danskarna benämner stadsdelen Rosengårds-ghettoen i Malmøs udkant:

“Kvinder, som ikke tidligere har skullet bære slør, er blevet tvunget til det, når de er kommet til Rosengård, hvor drenge og piger opfordres til ikke at lege sammen.”

Politiken

Kommentar

Mohamed Omar:

- Det stora hotet i dag är sionisterna.

Nej Mohamed Omar, det största hotet idag är du och andra islamister men i grund och botten är islam det största hotet mot väst. Det tänker vi beivra - på alla tillgängliga vis om så krävs. Det ska du ha väldigt klart för dig.!

Bloggens skribenter ber även att få meddela att vi beslutat investera i israeliska företag, även de som är knutna till krigsmakten.

Vi stödjer Israel fullt ut och dess rätt till självförsvar mot rabiata muslimer som skjuter qassamraketer mot den israeliska befolkningen.

Deal with that, you islamic freakshow:

/ Bloggen Politiskt Inkorrekt

Tidigare poster

TV-inslag om radikaliseringen

Kraftigt ökad radikalisering - Ladda hem rapporten

      



Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: