Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

Frihet är det bästa ting

Ursprungsartikel:
http://everykindapeople.blogspot.com/2009/01/frihet-ar-det-basta-ting.html


För första gången sedan andra världskriget har man hört folkmassor i Europas städer vråla Heil Hitler. Av någon outgrundlig anledning har vänstern som en gång var så anti-auktoritär förenat sig med judehatande islamister. I Sveriges största parti socialdemokraterna består ledningen av Hamas- och Hizbollahsympatisörer.

Lika illa är det i Sveriges Television och dagstidningarna. Är det rimligt att piska upp hat mot judar genom att jämföra Förintelsen av sex miljoner människor med 1000 döda i Gaza? I ett försvarskrig föranlett av sju års raketskjutande från Gaza. Ett hat föranlett av en falsk historieskrivning om hur det gick till när staten Israel bildades.

Palestiniernas myter har svalts med hull och hår. Få inser att Hamas offrande av civila i form av mänskliga sköldar är ett propagandakrig som underlättar islamiseringen av Västvärlden. Folk inbillar sig felaktigt att det är en rättfärdig sak och vågar inte ifrågasätta att demonstranterna vrålar Heil Hitler och Allahu Akbar.

Snälla journalister och politiker, lyssna på varningsklockorna. Tyska folket var inte nazister, ändå kunde en liten grupp skrämma sig till makten.

Om vi inte aktar oss kommer islam i praktiken bli statsreligion i EU. Nu ska Geert Wilders ställas inför rätta i Holland därför att han jämfört Koranen med Mein Kampf. Blir han dömd är det slut på yttrandefriheten, ja övriga friheter stryker kanske också med på kuppen.



sds sds sds sds sds sds sds sds sds svd svd svd



Källa: Every Kinda People (gästinlägg)

Inga kommentarer: