Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 30 maj 2008

Ytterligare ett mångkultur projekt. Lugna Gatan (DN)

Ursprungsartikel:
http://varjager.blogspot.com/2008/05/ytterligare-ett-mngkultur-projekt-lugna.html


Saxat ur DN. Jag undrar om inte Lugna gatan kanske behöver gå en kurs hos andra?

"De söp sig fulla, besökte strippklubbar och slog delvis sönder en hiss, uppger källor till DN. Trots det ska de ansvariga på Fryshuset inte ha agerat när några anställda på Lugna gatan festade loss under en konferens i Budapest. Men bilderna av hur den fyra dagar långa konferensen avlöpte går kraftigt i sär. Ögonvittnen som vill vara anonyma berättar om hur Lugna gatan-medarbetarna drack redan till frukost, besökte strippklubbar, skrek och störde övriga hotellgäster. Deras deltagande under själva seminarierna var dessutom lågt.
- Det är sådant som kan hända. Problemet är att de ansvariga inte försökte stoppa det, trots att det pågick helt öppet under hela konferensen, säger en källa.Ennan annan källa är mindre verserad och menar att det som hände i Budapest var "helt åt helvete":
- Det står i direkt motsats till de värdegrunder Fryshuset säger sig stå för. Flera av de unga, kvinnliga anställda upplevde det obehagligt och besvikelsen över hur saken hanterats är stor. Bristen på ledarskap blev uppenbar för alla.
Men enligt verksamhetschefen Arne Danner hände det ingenting särskilt i Budapest, förutom att några anställda i Lugna gatan blev lurade på pengar och att flera av dem utsattes för rasism genom att bli dåligt bemötta."

Japp, där kom den klassiska ursäkten, det var ju rasism.Patetiskt


Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: